top of page

Keitä me olemme

Anttilanmäki‐Kittelän asukasyhdistys ry:n tarkoituksena on edistää Anttilanmäen ja Kittelän alueen elävyyttä, kestävää kehitystä ja asukkaiden yhteistoimintaa. Toimia hyvän, viihtyisän ja turvallisen asumisen, rakentamisen ja asuinympäristön, alueen palveluiden sekä alueen rakennus‐ ja miljööperinteen säilyttämisen puolesta. Yhdistys on aloittanut toimintansa 1.3.1957 nimellä Asemantaustan Omakotiyhdistys. 1.3.2017 yhdistys siis täytti jo kunnioitettavat 60 vuotta.

  • Anttilanmäki-Kittelän asukasyhdistys
  • Anttilanmäki-Kittelan asukasyhdistys

LIITY JÄSENEKSI
Jäsenmaksu on 15 euroa / vuosi ja se on ruokakuntakohtainen. Ilmoita maksamisen yhteydessä nimesi ja yhteystietosi jäsenluetteloa varten. Voit myös liittyä ainoastaan yhdistyksen postituslistalle ja katsoa, onko yhdistyksessä mukana olemisesta myöhemmin hyötyä.

Jäsenmaksujen tilinumero: Helmi säästöpankki, FI1942120010198956, Saaja: Anttilanmäki-Kittelän asukasyhdistys ry. 

Johtokunta 2022

Janne Ranne,
puheenjohtaja

Vaikka olen asunut Lahdessa 15 vuotta, en tunne itseäni kovin lahtelaiseksi. Sen sijaan anttilanmäkeläisidentiteettini syntyi liki heti ja on vahva: täällä haluan asua  loppuelämäni ja vaikuttaa vahvasti alueen kehittymiseen.
puheenjohtaja(a)anttilanmaki.fi

janne.jpg

Terhi Kaakinen,
varapuheenjohtaja

Olen Kittelässä asuva kuvanveistäjä, joka on perheineen asunut tällä ihastuttavalla alueella jo vuosia. Asukasyhdistyksen toiminnassa olen nyt kolmatta vuotta. Nautin veistämisen ja yhdistystoiminnan lisäksi myös tanssimisesta ja teestä.

terhi.jpg

Johanna Mäntylä,
sihteeri

Rakkaus vanhoihin taloihin ja täydellinen sijainti toi Anttilanmäelle vuonna 2016! Mielellään mukana mm. järjestämässä erilaisia yhteisöllisiä tapahtumia, joissa pääsee tutustumaan naapureihin. 

johanna.jpg

Katri Ståhlberg
rahastonhoitaja

katri.jpg

Leo Lastikka

Olen asunut Anttilanmäellä ala-asteikäisestä lähtien, ja nyt olen yhdistyksen toiminnassa mukana ensimmäistä kertaa.

leo.jpg

Nanna Lyytinen

Kotirauhaa rakastava kesäihminen, joka viihtyy erityisen hyvin frisbeegolfradalla.

nanna.jpg

Katriina Ranne

Olen asunut monissa paikoissa ympäri maailmaa, mutta tätä ihanampaa asuinpaikkaa ei kyllä löydy! Anttilanmäki on myös mahtava paikka liikkua - pelataan yhdessä pesistä ja lentopalloa, mitä muuta ?

katku.jpg

Anne-Maj Rope

Olen ihastunut Anttilanmäen monimuotoiseen miljööseen, ja työskentelen
mielelläni sen säilymisen puolesta.

maj.jpg

Sara Tala

Jo pienestä anttilanmäkeläinen, nykyään oman perheen kanssa. Inspiroidun luonnosta ja innostun käsitöistä ja kylätunnelmasta.

sara.jpg

Heli Halla, varajäsen

Muutimme Kittelään 1990-luvun alussa ja siitä mäelle 10 vuoden päästä. Kierrätys, ekologisuus, kasvisruoka ja yhdessä tekeminen innostavat ja niitä kaikkia on kiva toteuttaa Anttilanmäellä.

heli.jpg

Maria Hyvönen, varajäsen

Ihastuksissaan Anttilanmäestä ja anttilanmäkeläisistä keväästä 2018. Inspiroitunut arjen kiertotalouden kehittämisestä Anttilanmäellä.

maria2.jpg

Minna Laherto, varajäsen

Olen Minna Laherto ja johtokunnassa jo useamman vuoden. Olen asunut viisivuotiaasta alkaen Anttilanmäen etelärinteellä.  Alueen ainutlaatuisuuden säilyttäminen, kylätunnelman ylläpito ja yhteisöllisyys ovat minulle tärkeitä. 

minna.jpg

Erkki Rope, varajäsen

Olen kaavoituksen konkari, paikkatieto-osaaja ja karttafriikki. Asukasvaikuttajana haluan kehittää Anttilanmäestä arvokkaan luonnon- ja kulttuuriympäristökohteen, joka yhteisöllisyydellään houkuttelee samoin ajattelevia muuttajia korjaamaan vanhoja taloja. 

erkki_korjattu.jpg

Ulla Suomi, varajäsen

Olen asunut Anttilanmäen etelärinteellä isoisäni isän rakentamassa talossa vuodesta 1986 lähtien. Viihdyn kylämäisellä Anttilanmäellä.

ulla.jpg

Yhdistyksen säännöt

Toimintakertomus 2020

Toimintasuunnitelma 2021

bottom of page