Keitä me olemme

Anttilanmäki‐Kittelän asukasyhdistys ry:n tarkoituksena on edistää Anttilanmäen ja Kittelän alueen elävyyttä, kestävää kehitystä ja asukkaiden yhteistoimintaa. Toimia hyvän, viihtyisän ja turvallisen asumisen, rakentamisen ja asuinympäristön, alueen palveluiden sekä alueen rakennus‐ ja miljööperinteen säilyttämisen puolesta. Yhdistys on aloittanut toimintansa 1.3.1957 nimellä Asemantaustan Omakotiyhdistys. 1.3.2017 yhdistys siis täytti jo kunnioitettavat 60 vuotta.

 • Anttilanmäki-Kittelän asukasyhdistys
 • Anttilanmäki-Kittelan asukasyhdistys

LIITY JÄSENEKSI
Jäsenmaksu on 10 euroa / vuosi ja se on ruokakuntakohtainen. Ilmoita maksamisen yhteydessä nimesi ja yhteystietosi jäsenluetteloa varten. Voit myös liittyä aluksi ainoastaan yhdistyksen postituslistalle ja katsoa, onko yhdistyksessä mukana olemisesta myöhemmin hyötyä.

Jäsenmaksujen tilinumero: Helmi säästöpankki, FI1942120010198956, Saaja: Anttilanmäki-Kittelän asukasyhdistys ry. 

Johtokunta 2019

Silja Kostia,
puheenjohtaja

Muutin perheeni kanssa Anttilanmäelle, Vihdinhaaraan,  kesällä 2002. Olen toista kertaa johtokunnassa, nyt puheenjohtajana. Haluan kannustaa alueen asukkaita aktiiviseen osallistumiseen.
Puh. 050 3871901

 • Twitter
 • Silja LinderInissä.

Maria Hyvönen,
sihteeri

Ihastuksissaan Anttilanmäestä ja anttilanmäkeläisistä keväästä 2018. Inspiroitunut arjen kiertotalouden kehittämisestä Anttilanmäellä.  

 • LinkeIn-profiili
 • Twitter-tili
 • Maria Facebookissa

Janne Ranne,
varapuheenjohtaja

Olen lahtelaistunut savolainen. Jo ennen kuin muutin Anttilanmäelle, minulla oli idea järjestää kyläjuhla. Ilokseni alueelta löytyi runsaasti innokkaita vapaaehtoisia joiden avulla kyläjuhla saatiin pystyyn kesällä 2019. Kokoan anttilanmäkeläisille myös uutiskirjeitä ja olen tehnyt nämä nettisivut.

 • Janne Facebookissa

Minna Laherto,

rahastonhoitaja

Olen Minna Laherto ja toimin asukasyhdistyksen rahastonhoitajana sekä tapahtumatyöryhmässä.

Olen asunut viisivuotiaasta alkaen Anttilanmäen etelärinteellä ja nykyisin samaisessa talossa harrastan erilaista remontointia mieheni Jussin ja kolmen poikani kanssa.

Tuulia Halttunen, viestintävastaava

Pääkaupunkiseudulta Lahteen muuttanut haaveilija, jota innostaa Anttilanmäen satukirjamaisuus ja yhteisöllisyys.

Jari Helminen

Arkkitehti

Johtokunnassa 1995-

Yhteystiedot: www.arkhelminen.fi

Tuire Mickelsson

Syntyperäinen lahtelainen Kittelästä. Nyt paluumuuttaja toisen kodin muodossa, yli 110-vuotiaassa perintötalossa. Ilmeisesti ikuinen remontoija - vanhaa kunnioittaen.

Katriina Ranne

Haluan olla tekemässä Anttilanmäestä entistä kauniimpaa, ekologisempaa ja yhteisöllisempää. Järjestän kesäisin kaikille avointa pesistä alaleikkarille. Tule mukaan!

Erkki Rope

Liikenne, kaavoitus, kartat, suunnistus eli paikkatiedot kiinnostaa.

 • Erkki Facebookissa

Matti Honkavaara,
 varajäsen

Rakensin perheen kanssa uusvanhan talon entisen Hollolan poliisitalon paikalle 1987. Nyt joutilaan eläkeläisen tapaa Kivenkuja 4, matti.honkavaara@phnet.fi, 0440334924.

Terhi Kaakinen, varajäsen

Terhi Kaakinen on puuveistoksia tekevä kuvanveistäjä ja kolmen lapsen äiti.

 • Terhi Instassa
 • Terhi Facebookissa

Kirsti Lahdensivu, varajäsen

Anttilanmäkeläinen vuodesta 1983, Anttilankadulla vuodesta 2009. Johtokunnassa eri tehtävissä vuodesta 2012.Pihalla puuhastellen odotan juttuseuraa. Poikkea kahville, teelle tai mehulle!

 • Kirjailija Katriina Ranne

Tapio Lastikka, varajäsen

Anttilanmäkeläinen olen ollut vuodesta 1998 lähtien.   Asukasyhdistyksessämme on mieleenpainuvinta ollut toimia osana  mukavaa historiatyöryhmää, joka valmisteli vuonna 2017 ilmestynyttä

Anttilanmäki-teosta.  Nyt olen varajäsen.

sposti: tapio.lastikka@hotmail.com

Aija Matikainen,
varajäsen

Ai jaa... Eli Aija Matikainen, anttilanmäkeläinen vuodesta 1986, johtokunnassa eri tehtävissä vuodesta 2000. Intohimona kasvispankki. Vahvuutena ideointi ja hartiapankki: siivous-, lapiointi- ja kitkemisvoima.

Anne-Maj Rope, varajäsen

Olen asunut Antinkadulla vuodesta 1985. Anttilanmäen kaunis maisema ja villi luonto innostavat minua suojelemaan ja pitämään huolta siitä.

  Pirkko Seppä, varajäsen

  Rakensimme vuonna 1986 Linjakadulle omakotitalomme, josta minut löytää. email: pico.seppa@dnainternet.net

  • Kirjailija Katriina Ranne

  Sara Tala, varajäsen

   • Kirjailija Katriina Ranne

   Yhdistyksen säännöt

   Toimintasuunnitelma 2020

   Vuosittaiset kunniakirjat

   Toimintakertomus 2019