Keitä me olemme

Anttilanmäki‐Kittelän asukasyhdistys ry:n tarkoituksena on edistää Anttilanmäen ja Kittelän alueen elävyyttä, kestävää kehitystä ja asukkaiden yhteistoimintaa. Toimia hyvän, viihtyisän ja turvallisen asumisen, rakentamisen ja asuinympäristön, alueen palveluiden sekä alueen rakennus‐ ja miljööperinteen säilyttämisen puolesta. Yhdistys on aloittanut toimintansa 1.3.1957 nimellä Asemantaustan Omakotiyhdistys. 1.3.2017 yhdistys siis täytti jo kunnioitettavat 60 vuotta.

 • Anttilanmäki-Kittelän asukasyhdistys
 • Anttilanmäki-Kittelan asukasyhdistys

LIITY JÄSENEKSI
Jäsenmaksu on 15 euroa / vuosi ja se on ruokakuntakohtainen. Ilmoita maksamisen yhteydessä nimesi ja yhteystietosi jäsenluetteloa varten. Voit myös liittyä ainoastaan yhdistyksen postituslistalle ja katsoa, onko yhdistyksessä mukana olemisesta myöhemmin hyötyä.

Jäsenmaksujen tilinumero: Helmi säästöpankki, FI1942120010198956, Saaja: Anttilanmäki-Kittelän asukasyhdistys ry. 

Johtokunta 2021

Silja Kostia,
puheenjohtaja

Muutin perheeni kanssa Anttilanmäelle, Vihdinhaaraan,  kesällä 2002. Olen toista kertaa johtokunnassa, nyt puheenjohtajana. Haluan kannustaa alueen asukkaita aktiiviseen osallistumiseen.
Puh. 050 3871901

 • Twitter
 • Silja LinderInissä.

Maria Hyvönen,
varapuheenjohtaja

Ihastuksissaan Anttilanmäestä ja anttilanmäkeläisistä keväästä 2018. Inspiroitunut arjen kiertotalouden kehittämisestä Anttilanmäellä.  

 • LinkeIn-profiili
 • Twitter-tili
 • Maria Facebookissa

Heli Halla,
sihteeri

Muutimme Kittelään 1990-luvun alussa ja siitä mäelle 10 vuoden päästä. Kierrätys, ekologisuus, kasvisruoka ja yhdessä tekeminen innostavat ja niitä kaikkia on kiva toteuttaa Anttilanmäellä. 

 • Heli Facebookissa
IMG_5168_edited.jpg

Minna Laherto,

rahastonhoitaja

Olen Minna Laherto ja toimin asukasyhdistyksen rahastonhoitajana sekä tapahtumatyöryhmässä.

Olen asunut viisivuotiaasta alkaen Anttilanmäen etelärinteellä ja nykyisin samaisessa talossa harrastan erilaista remontointia mieheni Jussin ja kolmen poikani kanssa.

Katriina Ranne

Olen asunut kymmenissä eri paikoissa ympäri maailmaa, mutta tätä ihanampaa asuinpaikkaa ei kyllä löydy! Haluan olla mukana tekemässä Anttilanmäestä yhä yhteisöllisempää, vihreämpää ja viihtyisämpää. Vapaa-ajalla minulle tärkeää on liikunta - pelataan yhdessä pesistä, ehkä myös vaikka salibandyä? 

katriina.ranne(a)helsinki.fi

katriina.jpg

Anne-Maj Rope

Olen ihastunut Anttilanmäen monimuotoiseen miljööseen ja työskentelen
mielelläni sen säilymisen puolesta.

Nowgorod_edited.jpg

Tuire Mickelsson

Syntyperäinen lahtelainen Kittelästä. Nyt paluumuuttaja toisen kodin muodossa, yli 110-vuotiaassa perintötalossa. Ilmeisesti ikuinen remontoija - vanhaa kunnioittaen.

tuire.jpg

Ari-Pekka Lauhakari

Anttilanmäkeläinen vuodesta 2005. Intohimona vanhat talot ja perinnerakentaminen, mistä löytyy tarinaa blogista: 

https://talonviemaa.blogspot.com 

ap.jpg

Henkka Halla-aho

.

Leaves
IMG_20190412_222546.jpg

Terhi Kaakinen, varajäsen

Terhi Kaakinen on puuveistoksia tekevä kuvanveistäjä ja kolmen lapsen äiti.

 • Terhi Instassa
 • Terhi Facebookissa

Pirkko Heikkilä, varajäsen

Jouluksi 1980 muutimme rakentamaamme taloon Kittelänkadulle, jossa olemme viihtyneet jo yli 40 vuotta ja viihdymme edelleen. Alue on muuttunut melkoisesti kuluneitten vuosikymmenten aikana. Anttilanmäen koulu tuli myös tutuksi, kun tyttäremme kävivät  siellä koulua aikoinaan. Olen nyt toista kertaa johtokunnassa.

 • Pirkko Facebookissa
pike.jpg

Sara Tala, varajäsen

Jo pienestä anttilanmäkeläinen, nykyään oman perheen kanssa. Inspiroidun luonnosta ja innostun käsitöistä ja kylätunnelmasta.

 • Sara Instassa
sara2.jpeg

Aija Matikainen,
varajäsen

Ai jaa... Eli Aija Matikainen, anttilanmäkeläinen vuodesta 1986, johtokunnassa eri tehtävissä vuodesta 2000. Intohimona kasvispankki. Vahvuutena ideointi ja hartiapankki: siivous-, lapiointi- ja kitkemisvoima.

 • Pirkko Facebookissa

Kotimme on ollut Linjakadulla vuodesta 1986. Olen innokas puutarhassa touhuaja ja olen hurahtanut biojätteiden kompostointiin Bokashi-menetelmällä.
Minut tavoittaa sähköpostilla 

pico.seppa@dnainternet.net

Pirkko Seppä, varajäsen

Yhdistyksen säännöt

Toimintakertomus 2020

Toimintasuunnitelma 2021