top of page

Keitä me olemme

Anttilanmäki‐Kittelän asukasyhdistys ry:n tarkoituksena on edistää Anttilanmäen ja Kittelän alueen elävyyttä, kestävää kehitystä ja asukkaiden yhteistoimintaa. Toimia hyvän, viihtyisän ja turvallisen asumisen, rakentamisen ja asuinympäristön, alueen palveluiden sekä alueen rakennus‐ ja miljööperinteen säilyttämisen puolesta. Yhdistys on aloittanut toimintansa 1.3.1957 nimellä Asemantaustan Omakotiyhdistys. 1.3.2017 yhdistys siis täytti jo kunnioitettavat 60 vuotta.

  • Anttilanmäki-Kittelän asukasyhdistys
  • Anttilanmäki-Kittelan asukasyhdistys

LIITY JÄSENEKSI
Jäsenmaksu on 15 euroa / vuosi ja se on ruokakuntakohtainen. Ilmoita maksamisen yhteydessä nimesi ja yhteystietosi jäsenluetteloa varten. Voit myös liittyä ainoastaan yhdistyksen postituslistalle ja katsoa, onko yhdistyksessä mukana olemisesta myöhemmin hyötyä.

Jäsenmaksujen tilinumero: Helmi säästöpankki, FI1942120010198956, Saaja: Anttilanmäki-Kittelän asukasyhdistys ry. 

Johtokunta 2023

Janne Ranne,
puheenjohtaja

Vaikka olen asunut Lahdessa 17 vuotta, en tunne itseäni kovin lahtelaiseksi. Sen sijaan anttilanmäkeläisidentiteettini syntyi liki heti ja on vahva: täällä haluan asua  loppuelämäni ja vaikuttaa vahvasti alueen kehittymiseen.
puheenjohtaja(a)anttilanmaki.fi

janne.jpg

Petteri Holopainen, varapuheenjohtaja

petteri_web.jpg

Johanna Mäntylä,
sihteeri

Rakkaus vanhoihin taloihin ja täydellinen sijainti toi Anttilanmäelle vuonna 2016! Mielellään mukana mm. järjestämässä erilaisia yhteisöllisiä tapahtumia, joissa pääsee tutustumaan naapureihin. 

johanna.jpg

Katri Ståhlberg,
rahastonhoitaja

katri.jpg

Aapo Pispa

Anttilanmäkeläinen vuodesta 2001. Ainutlaatuisen kylämme ja kyläyhteisömme kehittäminen on lähellä sydäntäni.

aapo-pieni.jpg

Sara Tala

Jo pienestä anttilanmäkeläinen, nykyään oman perheen kanssa. Inspiroidun luonnosta ja innostun käsitöistä ja kylätunnelmasta.

sara.jpg

Katriina Ranne

Olen asunut monissa paikoissa ympäri maailmaa, mutta tätä ihanampaa asuinpaikkaa ei kyllä löydy! Anttilanmäki on myös mahtava paikka liikkua - pelataan yhdessä pesistä ja lentopalloa, mitä muuta ?

katku.jpg

Jonathan Sabbah

jonathan-pieni.jpg

Sasa Sabbah, varajäsen

Maria Hyvönen, varajäsen

Olen inspiroitunut arjen kiertotalouden kehittämisestä Anttilanmäellä. Tällä hetkellä vedän Anttilanmäen kodeista kertovaa kirjaprojektia. 

maria2.jpg

Johanna Sääksniemi, varajäsen

johannas_web.jpg

Matti Siiteri, varajäsen

bottom of page