Keitä me olemme

Anttilanmäki‐Kittelän asukasyhdistys ry:n tarkoituksena on edistää Anttilanmäen ja Kittelän alueen elävyyttä, kestävää kehitystä ja asukkaiden yhteistoimintaa. Toimia hyvän, viihtyisän ja turvallisen asumisen, rakentamisen ja asuinympäristön, alueen palveluiden sekä alueen rakennus‐ ja miljööperinteen säilyttämisen puolesta. Yhdistys on aloittanut toimintansa 1.3.1957 nimellä Asemantaustan Omakotiyhdistys. 1.3.2017 yhdistys siis täytti jo kunnioitettavat 60 vuotta.

 • Anttilanmäki-Kittelän asukasyhdistys
 • Anttilanmäki-Kittelan asukasyhdistys

LIITY JÄSENEKSI
Jäsenmaksu on 10 euroa / vuosi ja se on ruokakuntakohtainen. Ilmoita maksamisen yhteydessä nimesi ja yhteystietosi jäsenluetteloa varten. Voit myös liittyä aluksi ainoastaan yhdistyksen postituslistalle ja katsoa, onko yhdistyksessä mukana olemisesta myöhemmin hyötyä.

Jäsenmaksujen tilinumero: Helmi säästöpankki, FI1942120010198956, Saaja: Anttilanmäki-Kittelän asukasyhdistys ry. 

Johtokunta 2020

Silja Kostia,
puheenjohtaja

Muutin perheeni kanssa Anttilanmäelle, Vihdinhaaraan,  kesällä 2002. Olen toista kertaa johtokunnassa, nyt puheenjohtajana. Haluan kannustaa alueen asukkaita aktiiviseen osallistumiseen.
Puh. 050 3871901

 • Twitter
 • Silja LinderInissä.

Maria Hyvönen,
varapuheenjohtaja

Ihastuksissaan Anttilanmäestä ja anttilanmäkeläisistä keväästä 2018. Inspiroitunut arjen kiertotalouden kehittämisestä Anttilanmäellä.  

 • LinkeIn-profiili
 • Twitter-tili
 • Maria Facebookissa

Heli Halla,
sihteeri

Muutimme Kittelään 1990-luvun alussa ja siitä mäelle 10 vuoden päästä. Kierrätys, ekologisuus, kasvisruoka ja yhdessä tekeminen innostavat ja niitä kaikkia on kiva toteuttaa Anttilanmäellä. 

 • Heli Facebookissa
IMG_5168_edited.jpg

Minna Laherto,

rahastonhoitaja

Olen Minna Laherto ja toimin asukasyhdistyksen rahastonhoitajana sekä tapahtumatyöryhmässä.

Olen asunut viisivuotiaasta alkaen Anttilanmäen etelärinteellä ja nykyisin samaisessa talossa harrastan erilaista remontointia mieheni Jussin ja kolmen poikani kanssa.

Jenni Lehtinen, tapahtumavastaava

Olen muuttanut Kittelään helmikuussa 2018. Vapaa-aikani kuluu talovanhusta remontoidessa. Asukasyhdistyksen johtokunnassa olen mukana ensimmäistä vuotta. Minut tavoittaa sähköpostilla osoitteesta:

jenlehtinen@gmail.com

 • Jenni Facebookissa
jenni.jpg

Jari Helminen

Arkkitehti

Johtokunnassa 1995-

Yhteystiedot: www.arkhelminen.fi

Tuire Mickelsson

Syntyperäinen lahtelainen Kittelästä. Nyt paluumuuttaja toisen kodin muodossa, yli 110-vuotiaassa perintötalossa. Ilmeisesti ikuinen remontoija - vanhaa kunnioittaen.

Ari-Pekka Lauhakari

Anttilanmäkeläinen vuodesta 2005. Intohimona vanhat talot ja perinnerakentaminen, mistä löytyy tarinaa blogista: 

https://talonviemaa.blogspot.com 

ap.jpg

Aino Bueno

Aino Bueno, kahden ihanuuden äiti ja yhden ihanuuden vaimo. Boheemilla otteella ja isolla tunteella kulkeva, Lahteen uudelleen tutustuva paluumuuttaja.

 • Aino Facebookissa
ainob.jpg

Matti Honkavaara,
 varajäsen

Rakensin perheen kanssa uusvanhan talon entisen Hollolan poliisitalon paikalle 1987. Nyt joutilaan eläkeläisen tapaa Kivenkuja 4, matti.honkavaara@phnet.fi, 0440334924.

 • Matti Facebookissa

Terhi Kaakinen, varajäsen

Terhi Kaakinen on puuveistoksia tekevä kuvanveistäjä ja kolmen lapsen äiti.

 • Terhi Instassa
 • Terhi Facebookissa

Kirsti Lahdensivu, varajäsen

Anttilanmäkeläinen vuodesta 1983, Anttilankadulla vuodesta 2009. Johtokunnassa eri tehtävissä vuodesta 2012.Pihalla puuhastellen odotan juttuseuraa. Poikkea kahville, teelle tai mehulle!

 • Kirsti Facebookissa

Sara Tala, varajäsen

Jo pienestä anttilanmäkeläinen, nykyään oman perheen kanssa. Inspiroidun luonnosta ja innostun käsitöistä ja kylätunnelmasta.

 • Sara Instassa
sara2.jpeg

Aija Matikainen,
varajäsen

Ai jaa... Eli Aija Matikainen, anttilanmäkeläinen vuodesta 1986, johtokunnassa eri tehtävissä vuodesta 2000. Intohimona kasvispankki. Vahvuutena ideointi ja hartiapankki: siivous-, lapiointi- ja kitkemisvoima.

Tuulia Halttunen, varajäsen

Pääkaupunkiseudulta Lahteen muuttanut haaveilija, jota innostaa Anttilanmäen satukirjamaisuus ja yhteisöllisyys.

  • Tuulia Facebookissa
  IMG_20161211_234523-01_edited_edited.jpg

  Pirkko Seppä, varajäsen

  Kotimme on ollut Linjakadulla vuodesta 1986. Olen innokas puutarhassa touhuaja ja olen hurahtanut biojätteiden kompostointiin Bokashi-menetelmällä.
  Minut tavoittaa sähköpostilla 

  pico.seppa@dnainternet.net

  • Pirkko Facebookissa
   Wildlife
   Wildlife

   Yhdistyksen säännöt

   Toimintasuunnitelma 2020

   Toimintakertomus 2019