top of page
kuva: unplash

Anttilanmäen lainaamo

Kaikkea ei tarvitse omistaa tai osata itse! Lainaamo on nyt kaikkien Anttilanmäki-Kittelän asukasyhdistyksen jäsenten käytettävissä!

 

Makaako sinulla teltta kaapin perällä tai osaatko lyhentää verhot? Voisitko auttaa naapuriasi vaikkapa kevään puutarhatöissä tai tarvitsetko painepesuria? Tai mitä ikinä keksitkin! Myös asukasyhdistyksen kalusteet, oksasilppuri, pumpputermarit, teltat ja muut tarvikkeet ovat nyt lainattavissa digitaalisen lainaamomme kautta!

Lainaamon käyttö on simppeliä: ilmoita vähän käyttämäsi tavarat tai osaamisesi naapureiden käyttöön. Ilmoitukseen voi määritellä halutun korvauksen, joka voi olla esimerkiksi kahvipaketti, pieni rahasumma tai lainan voi antaa ilmaiseksi. Keskinäisen lainaamista koskevan sopimuksen tehneet vastaavat itse mahdolliseen korvaukseen liittyvistä ja muista vastuista toisiaan, muita tai viranomaisia kohtaan. Lainaamisesta kiinnostuneet ottavat yhteyttä toivomasi kanavan kautta ja laina-aika sovitaan henkilökohtaisesti lainaajan kanssa.

Rekisteröityminen

Lainaamo on tällä hetkellä uudistumassa, mutta voit kysyä yhdistyksen lainattavista tavaroista sähköpostilla: asukasyhdistys@anttilanmaki.fi .

Yhdistyksen lainattavat tavarat

Kaasugrilli

Suurikokoinen 1 kpl.

Vesikanisteri

10 litraa hanallinen 2 kpl.

Ulkopöytä

Taitettava 4 kpl.

Pumpputermari

2 kpl.

Tuoli

Puinen tuoli 6 kpl.

Pehmustettu puinen tuoli 6 kpl.

Oksasilppuri

Pienille oksille 1 kpl.

image001
image001

press to zoom

press to zoom

press to zoom
image001
image001

press to zoom
1/12
bottom of page