kuva: unplash

Anttilanmäen lainaamo

Kaikkea ei tarvitse omistaa tai osata itse! Lainaamo on nyt kaikkien Anttilanmäki-Kittelän asukasyhdistyksen jäsenten käytettävissä!

 

Makaako sinulla teltta kaapin perällä tai osaatko lyhentää verhot? Voisitko auttaa naapuriasi vaikkapa kevään puutarhatöissä tai tarvitsetko painepesuria? Tai mitä ikinä keksitkin! Myös asukasyhdistyksen kalusteet, oksasilppuri, pumpputermarit, teltat ja muut tarvikkeet ovat nyt lainattavissa digitaalisen lainaamomme kautta!

Lainaamon käyttö on simppeliä: ilmoita vähän käyttämäsi tavarat tai osaamisesi naapureiden käyttöön. Ilmoitukseen voi määritellä halutun korvauksen, joka voi olla esimerkiksi kahvipaketti, pieni rahasumma tai lainan voi antaa ilmaiseksi. Keskinäisen lainaamista koskevan sopimuksen tehneet vastaavat itse mahdolliseen korvaukseen liittyvistä ja muista vastuista toisiaan, muita tai viranomaisia kohtaan. Lainaamisesta kiinnostuneet ottavat yhteyttä toivomasi kanavan kautta ja laina-aika sovitaan henkilökohtaisesti lainaajan kanssa.

Rekisteröityminen

Lainaamon käyttö vaatii rekisteröitymistä ja rekisteröityminen asukasyhdistyksen tunnusta, jotta lainaamo pysyy asuinalueemme sisäisenä. Tunnuksen lainaamon käyttöön saat asukasyhdistykseltä osoitteesta: asukasyhdistys@anttilanmaki.fi .

​Rekisteröidy lainaamoomme osoitteessa: https://varustetori.fi/fi/anttilanmaki 

ja tule mukaan kehittämään kestävää Anttilanmäkeä!

Lainaamo kehitettiin  osana LAB-ammattikorkeakoulun Askel-projektia ja sen on toteuttanut ohjelmistoyritys Coreorient. Asukkaille järjestetyissä haastatteluissa toivottiin asuinalueen sisäistä lainaamoa, jossa voisi tavaroiden lainaamisen lisäksi jakaa omaa osaamistaan naapureiden iloksi.

image001
image001

press to zoom

press to zoom

press to zoom
image001
image001

press to zoom
1/12